terug
  15/09/2020       Nathan Blondé

Schrijf je nu in voor ons Halloweenkamp!

Nog geen plannen in de herfstvakantie? Wil je je kind(eren) onderdompelen in sportieve afgewisseld met creatieve activiteiten? Schrijf je dan nu in!

Herfstvakantie. Pompoenen. Heksen en spoken. Tijd om te griezelen! Het kleutersportkamp start om 8 uur met opvang tot 9 uur. Om 9 uur starten we stipt. Van 11u30 tot 13 uur is er een middagpauze waarbij de kinderen ofwel thuis kunnen gaan eten ofwel hun lunchpakket meebrengen. Om 13u00 starten de activiteiten terug tot 15u30. Nadien wordt er nog tot 16u15 opvang voorzien. De woensdagen zijn net zoals op school halve dagen. Daar wordt er opvang voorzien van 11u30 tot 12u15. Elk kleutersportkamp kost 75 euro. We bieden ook de mogelijkheid aan om dagkaarten (18 euro per dag) aan te kopen. Deze dagkaarten kunnen dan op de dag zelf worden afgegeven.

Wil je je kind(eren) graag inschrijven? Klik dan nu op deze link: https://forms.gle/UH7rrrLkRM8Q3vfk7