terug
  27/02/2021       Nathan Blondé

Zazou lessen gaan buiten door, schrijf je in!

Naar aanleiding van de beslissing van de Veiligheidsraad, organiseren we de lessen vanaf 1 maart ‘21 buiten op ofwel woensdagmiddag ofwel zaterdagochtend – je kiest één van de twee opties – en dit tot zeker eind maart of tot de beslissing valt dat kinderen meer dan 1 hobby of buitenschoolse activiteit mogen beoefenen.

Lees alstublieft goed deze nieuwsbrief na en bij vragen kan je ons altijd contacteren.

1. Waar gaan de lessen buiten door?
De lessen gaan door aan de ‘Schorredroom’ op het grasveld binnen de wielerpiste.

2. Hoe laat?
– Woensdagmiddag van 14u30-15u30
– Zaterdagochtend van 9u-10u

3. Wanneer kan je inschrijven?
Zaterdag 27 februari ’21 om 18u kan je inschrijven via de website www.zazoukriebels.be

4. Hoe kan je inschrijven?
A. Surf naar de website www.zazoukriebels.be
B. Klik op de menu optie ‘Inschrijven’
C. Klik op de knop ‘Inschrijven buitenlessen’
D. Schrijf je kind(eren) in
E. Je kan de pdf downloaden met het overzicht van je inschrijving en je krijgt een bevestigingsmail. Niet ontvangen? Geef ons een seintje en we kijken het zo snel mogelijk voor je na!

5. Wat bij afgelastingen?
Bij slecht weer, zullen de lessen één uur op voorhand afgelast worden. Dit zal op de Facebookgroep ‘Ouders van Zazou’ aangekondigd worden. Nog geen lid van de Facebookgroep? Tik in op Facebook ‘Ouders van Zazou’ en word lid om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. Heb je geen Facebook? Stuur ons dan een mailtje zodat we jullie via mail op de hoogte kan brengen. Kijk altijd je spam na want het komt er jammergenoeg vaak terecht.

6. De groep is volzet, wat nu?
Er wordt ook een reservelijst aangemaakt. Op basis van deze lijst kijken we om een lesgever extra op deze dag te plaatsen m.a.w. het is niet omdat je op de reservelijst staat dat er voor jouw kind(eren) geen plaats is.

7. Zal dit coronaproof verlopen?
Per lesgever is er een groep van 10 kinderen. Volgende week, als de inschrijvingen binnen zijn, krijg je meer informatie (in welke groep je kind zit, bij welke lesgever en er zullen richtlijnen meegegeven worden bij het op- en afhalen van de kinderen) zodat alles op een veilige manier kan verlopen.