terug
  16/03/2021       Nathan Blondé

Gebruik UiTPAS bij onze sportclub

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen. Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen. 

Vanaf nu kunnen alle kinderen en jongeren t.e.m. 18 jaar hun UiTPAS gebruiken wanneer ze gaan sporten bij onze sportclub. Geef je UiTPAS-nummer door bij inschrijving en spaar UiTPAS-punten als je gaat sporten. Misschien kan je de punten omruilen voor een leuk voordeel bij onze club of bij een andere jeugd,- sport of cultuuractiviteit!  

Wie een UiTPAS aan kansentarief heeft, krijgt 80% korting op het lidgeld. Je betaalt dus maar 20% van de totale prijs. Was je afgelopen seizoen ingeschreven bij ons via Sportkans? Dan kan dat nu via jouw UiTPAS aan kansentarief. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je hier:

 www.uitinoostende.be/uitpas