FAQ

Zit je met een vraag voor ons? Op deze ‘frequently asked questions’ pagina vindt je hoogstwaarschijnlijk het antwoord! Je vindt hier veelgestelde vragen over Zazou, onze sportclub, de werking, kampen, wat je moet doen bij ziekte en nog veel meer…

Je kan ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jou vraag op info@zazou.be!

Over Zazou

Wat is Zazou?

Zazou is een erkende vzw die gespecialiseerd is in sportoriëntering van kinderen.

Wat doet Zazou?

Zazou bestaat ondertussen vier jaar en we bieden een brede waaier aan activiteiten waarin kinderen van 2,5 tot en met 8 jaar kwalitatief begeleid worden. In het schooljaar worden er naschoolse lessen Multimove aangeboden (ze leren er springen, landen, lopen, heffen, …) en tijdens de schoolvakanties kleuter -en sportkampen. Daarnaast zijn er lessenreeksen zwemmen en fietsen opgenomen in ons aanbod.

 

Op welke locaties is Zazou actief?

Op verschillende scholen en stedelijke sportinfrastructuur in Oostende en Gistel

Sportoriëntering

Wat is sportoriëntering?

Als sportclub zijn we gespecialiseerd in de sportoriëntering van kinderen. Wij bieden een uniek traject aan waarbij we kinderen laten groeien, beleven en ontdekken waardoor ze de sport kunnen kiezen die echt bij hen past.

Moet mijn kind alle fases afwerken?

Ideaal doorloop een kind de drie fases van groeien (multimove), beleven (initaties) en ontdekken (sportrichter). Je bent als ouder altijd vrij om je kind niet alle fases te laten doorlopen.

Hoe kan ik mijn kinderen inschrijven voor de lessen Multimove?

Via deze link kan je je kinderen inschrijven: klik hier!