Multiskills

Zazou specialiseert zich niet enkel in de sportoriëntering van kinderen, maar focust zich ook op het aanleren van enkele specifieke skills. Onder begeleiding van ervaren lesgevers bieden we met afzonderlijke lessenreeks de mogelijkheid aan om je kinderen te leren zwemmen via de methode van Fred Brevet of sleutelen we aan de fietsvaardigheden met de module leren fietsen. Op het einde van de lessenreeks halen ze een erkend brevet of zijn ze volledig klaar om zich veilig in het verkeer te verplaatsen.

met Fred Brevet

Leren zwemmen

Wij leren jouw kinderen zwemmen via de methode van Fred Brevet. Deze methode wordt de nieuwe norm die door elke club gevolgd zal worden. We starten met de kinderen eerst kantveilig te laten worden en leren daarbij heel wat watervaardigheden aan. We werken in kleine groepjes van vier zodat we de kindjes goed kunnen begeleiden. De reeks bestaat uit 10 lessen en kost 95 euro incusief inkom zwembad en verzekeringen.

navigate-sharpzwembad
Oostende
10 lessen
nov – feb

accessibility-sharp

5-9 jaar
€95 per reeks
Met Zazou

Leren fietsen

Met Zazou brengen we de beginselen van het fietsen aan of brengen we de fietsvaardigheden van jouw kinderen naar een hoger niveau. Evenwicht bewaren, trappen en remmen, het komt allemaal aan bod. We stomen ze klaar om zich veilig te verplaatsen in het verkeer. De reeks bestaat uit 8 lessen van telkens een uurtje. De kostprijs voor de volledige reeks is 40 euro inclusief verzekeringen. Wel vragen we dat de ouders zelf voor een veilige fiets zorgen die volledig in orde is. We bieden de lessen aan voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.

navigate-sharpFietspiste
Oostende
8 lessen
mei – jun

accessibility-sharp

4-8 jaar
€40 per reeks