Sportoriëntering

De grote missie van Zazou is kinderen begeleiden naar de sport die het best bij hen past. Dit doen we door ons traject, dat bestaat uit drie fases: groeien (via Multimove), beleven (via initiatie) en ontdekken (via sportrichter). In een ideaal scenario doorloopt het kind het volledige traject, al is het natuurlijk altijd mogelijk om enkel voor één fase te kiezen.

Met Multimove bieden een niet-prestatiegerichte manier van sporten aan voor kleuters, waarbij ze hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met initiatie werken we samen met heel wat sportclubs zodat kinderen verschillende sporten kunnen ontdekken. Met sportrichter geven we kinderen vanaf acht jaar via een test de kans om hun talenten te ontdekken binnen alle mogelijke sporttakken

Groeien met

Multimove

Met Multimove bieden we de ideale instap aan voor kinderen tussen 2,5 en 8 jaar. Aan de hand van een gevarieerd bewegingsprogramma laten we kinderen hun motorische vaardigheden optimaal ontwikkelen. Een specifieke sporttak is niet aanwezig en plezier staat altijd centraal. Een volledig schooljaar Multimove bij Zazou kost 95 euro inclusief verzekering. Instappen tijdens het jaar is altijd mogelijk aan een aangepast tarief!

navigate-sharpOostende
Gistel
Schoolkalender
accessibility-sharp2,5 – 8 jaar
€95 per jaar
Beleven met

Initiatie

In samenwerking met heel wat sportclubs over heel Vlaanderen biedt Zazou initiatielessen aan die georganiseerd worden door de sportclubs zelf. Op die manier kan je jouw kinderen laten proeven van heel wat schillende sporten op een vrijblijvende manier. Je kunt specifiek op zoek gaan naar initiatielessen in de buurt of sporten die je je kind graag eens zou willen laten testen. Om dit te organiseren hebben we een specifiek platform gemaakt, Zazou Moov. Het gratis platform is heel gebruiksvriendelijk. Na het deelnemen aan een initiatieles, krijg je als ouder bovendien feedback of de sport een goede match is voor je kind!

navigate-sharpVlaanderen
Hele jaar
accessibility-sharp2,5 – 18 jaar
Betalen per les
Ontdekken met

Sportrichter

Zazou biedt met Sportrichter een test aan die kinderen van 8 jaar kunnen afleggen. Aan de hand van leuke proefjes meten we de intrinsieke kwaliteiten van het kind en koppelen we die met de vaardigheden die nodig zijn binnen specifieke sporttakken. Op deze manier kunnen we bepalen welke sport het best past bij de talenten van het kind.

navigate-sharpZomer 2022
Hele jaar
accessibility-sharp8 jaar
10 euro