Inschrijvingen zijn open voor sportjaar 2019-2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Met het einde van het huidige sportjaar in zicht, zetten we de inschrijvingen voor volgend jaar open! Er zijn 10 verschillende lesmomenten Multimove waar je als ouder uit kan kiezen op verschillende locaties in Oostende. Dat is een verdubbeling in vergelijking met huidig sportjaar. Daarnaast starten we volgend jaar ook met de tweede fase uit ons sportproject: Multisport én starten we een nieuw concept Functioneel Sporten. Leer alles over de drie mogelijkheden hieronder of schrijf je al direct in via deze link.  

Multimove

Multimove is de basis voor kinderen tussen 2,5 en 6 jaar. Hier start het voor de kinderen om langzaam te groeien in al hun basisvaardigheden. Op een niet-prestatiegerichte manier stimuleren we kinderen om te bewegen. Dit jaar zullen we 10 groepen Multimove organiseren verspreid over verschillende locaties in Oostende. In elke les is er plaats voor maximum 15 kinderen. Bij de groepen staat er telkens een richtleeftijd (zie lessen schema onderaan). Dit geeft het niveau van de groepen aan. Als ouder kan dit een richtlijn zijn, maar dit moet niet gevolgd worden. Zeker voor kindjes met broertjes en/of zusjes kan het leuk zijn toch in dezelfde groep te zitten. De zaterdag kunnen ze samen sporten en toch in aparte groep zitten, omdat er dan minstens twee trainers aanwezig zijn. Het inschrijvingsgeld voor een volledig sportjaar Multimove bedraagt 95 euro. Het is zeker ook mogelijk om meer dan een uurtje Multimove per week te volgen! 

Multisport A

Tijdens de lessen Multisport laten we kinderen kennismaken met meer dan 30 verschillende sporten. Dit doen we door sportlessen te geven in de eigen zaal (Duivenhokstraat 92) of ons samen met de kinderen te verplaatsen naar de sportclub die een initiatie geeft. De 30 sporten die aan bod komen zijn: atletiek, badminton, basebal/softbal, basketbal, boksen, boogschieten, dansen, fietsen, golf, gymnastiek, handbal, hockey, inline skaten, judo, kano/kajak, karate, klimmen, korfbal, netbal, roeien, rugby, schermen, schieten, squash, taekwondo, tafeltennis, tennis, voetbal, volleybal, waterpolo, zeilen, zwemmen en skaten. Multisport is er voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Er zijn maximum 18 plaatsen en de lessen gaan door op zondag van 10 uur tot 12 uur. Het inschrijvingsgeld voor een volledig jaar bedraagt 145 euro.

Functioneel Sporten

Naast Multimove en Multisport bieden we nog een aanvullende sporttak aan: functioneel sporten. Tijdens de lessen functioneel sporten zijn we actief bezig met sporttechnische onderdelen zoals stabiliteit, coördinatie en stretchen. Het uurtje functioneel sporten zien we als een optimale aanvulling voor kindjes van 5 tot 8 jaar naast Multimove en/of Multisport. Zo zullen de 5 en 6 jarigen die Multimove volgen 2 uurtjes sporten per week en de kindjes van 6 tot 8 die Multisport A volgen drie uur sporten. Functioneel sporten is overigens gebaseerd op onderzoek dat weergeeft dat lessen functioneel sporten de kans op sportblessures op latere leeftijd tot 70% kan doen verminderen. In totaal zijn er 3 lesmomenten per week verspreid over drie verschillende locaties in Oostende. Het inschrijvingsgeld bedraagt 75 euro voor een volledig jaar.  

Inschrijvingen

Inschrijvingen kan via deze link: https://forms.gle/NnrFEHxHAYPBNULM9 (of je kan klikken op de titels). Heb je nog vragen, mail dan naar info@zazou.be of telefoneer naar 0484 684035. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Recente berichten