Zazou wordt vzw Zazou Kriebels

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Binnen drie weken start, met het nieuwe schooljaar, ook het nieuwe sportjaar voor Zazou. Met dezelfde gedrevenheid als vorig jaar staan we klaar, al zullen er wel kleine verschillen zijn. Zo wordt Zazou omgedoopt naar vzw Zazou Kriebels!

Vorig jaar hadden we met Zazou ons eerste actieve jaar. Méér dan honderd Oostendse kinderen kwamen wekelijks sporten en ook voor dit jaar zijn er al heel wat kinderen ingeschreven. Ons sportproject wordt ook verder uitgebreid. Zo waren er vorig jaar 5 multimove lessen per week, dit wordt uitgebreid naar 10 lessen.

Naast Multimove komen we ook met twee nieuwe sporttakken. Zo zijn er drie lesmomenten functioneel sporten. In deze lessen dagen we de kinderen extra hard uit om zich sportief verder te gaan ontwikkelen.

Tot slot is er ook voor het eerst multisport. Dit jaar nog in de vorm van een pilootproject met één lesmoment per week. Het doel is uiteraard om tegen volgend jaar verder uit te breiden. In multisport laten we kinderen verschillende sporten ontdekken. We willen de kinderen de mogelijkheid bieden om verliefd te worden op een sport door eigen beleving.

Dit idee brengt ons tot de nieuwe naam ‘Zazou Kriebels’. Zazou betekent bewegen en kriebels heb je als je iets leuk of spannend vindt. Met Zazou Kriebels willen we kinderen laten bewegen op een leuke manier, zodat de kinderen wat ‘verliefd’ worden op het sporten en dit met plezier hun hele leven lang doen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Recente berichten